sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Vasta alkua

Minäpä (Hanna, Pinkkiläisen palvelija) opettelen blogin väsäämistä, kun kauan haaveilemani omat sivut netissä eivät koskaan valmistu.

Meillä Luvialla asustaa siis kolme ihastuttavaa herrasmiestä: Pinkki 8 kk, Hessu 2 vuotta 5 kuukautta ja Tiber (tipsu) 3 vuotta 4 kuukautta. Meidän herrat ovat kaikki käyneet näyttelyissä, mutta Hessu on jäänyt jo eläkkeelle autopahoinvointinsa vuoksi. Hessu on mitä ihanin "koti"kissa ja nauttiikin ansaitsemastaan asemasta laumassamme. Tiber havittelee EP-titteliä ja Pinkki on vielä nuorten luokassa.

Tämän blogin tarkoitus on siis kertoa kuulumisia kissojemme elämästä ja mitä meille ihmislapsille kuuluu milloinkin. Kuviakin yritän lisätä kunhan saan aikaiseksi.

4 kommenttia:

-Niina- kirjoitti...

Hienoa Hanna! Tosi kiva että teilläkin on 'edes' blogi, kun niitä nettisivuja ei vaan ole kuulunut... Täytyypä lisätä osoite linkkilistaan!

Unknown kirjoitti...

Heip!

Näitä blogeja on aina niin kiva lueskella. Itellä moiseen tulis niin harvakseltaan ja vähän tekstiä ettei meikäläisen kannata moisen tekemistä edes ajatella :D sikspä tyydyn vaan lukemaan muiden tarinoita :)

Hanna kirjoitti...

Joo, itsekin jokusen tunnin muiden blogeilla viettäneenä...
"Edes" Blogi saa nyt luvan riittää, kun ei sivut valmistu, ei sitten millään päästä edes alkuun. Mulla olis taasen niin paljon asiaa, ettei kukaan jaksaisi lukea tai viitsisi.

Piia, laitatko niitä sun sivuja joskus mullepäinkin linkin muodossa?

Rva Pippuri kirjoitti...

Tervetuloa myös bloggailemaan! Lisäänkin linkin heti omaan blogiini...