tiistai 17. kesäkuuta 2008

Uusi perheen jäsen


Lauantaina pitäisi kauan odottamamme vauhtikäärö kotiutua. Kaikki voivat pähkäillä rotua ja nimiehdotuksia saa lähettää. Ihan mahtava rotu ja poika on tulossa. Nämä kotona olevat 3 miestä saattavat tosin olla jonkun aikaa ihmeissään.

Meille saapi tulla pentua katsomaan kunhan ilmoittaa etukäteen.

No, Jämsässä oltiin Pinkin kanssa lauantaina ja niissä valoissa Pinkkiläinen näytti ihan tuomarin mielestä Cremeltä. No, onneksi on nyt testattu eikä tule sanomista sen enempää. Meille rakas Enska-poika menestyi hienosti ollen molempina päivinä KP! Enskan luonne ja ulkonäkö on mitä ihanin. Lisää Enskasta voi lukea kasvattajan sivuilta. Pinkkiläinen sai ihka ensimmäisen sertinsä ja seuraavaksi näette hänet mahdollisesti Vantaalla ja Seinäjoella.

4 kommenttia:

Mire kirjoitti...

Tulin kurkistamaan teidänkin blogiin. Ihania kissoja!

Kyllä se velipoika on söpönä tuossa kuvassa, enää pari päivää odotusaikaa jäljellä, jipii :)

Hanna kirjoitti...

Poika sai nimen Mayhem... pitkän ja tuskallisen mietinnän jälkeen. Maarit tietää kuinka vaikeaa on päästä nimistä yhteisymmärrykseen tässä huushollissa.

Taas kerran siis viittaus heavy metalliin + koiranpennun touhukkuuteen.

Marika Landen kirjoitti...

Aww. Ompa hän suloinen uusi mies =)

Hanna kirjoitti...

Ja nimi muuttui, tietenkin. Dimmuhan toi on eikä mikään muu. Rasavilli pentu hampailla varustettuna, mutta huomaa hyvin että miellyttämishalua on reippaasti suotu. Hieno mies! Jatkamme siis samaa linjaa kuin kissojen kanssa!