torstai 3. tammikuuta 2013

Talvi niinku

Niimpä se joulu tuli ja meni. Me saatiin leluja ja Dimmu jätti-luun + hyvää ruokaa kaikkikin. Mamma oli iloinen lumesta ja rakkaiden seurasta. Läppäri sanoi irti sopimuksensa ennen joulua ja mamma on viettänyt face-vapaita pyhiä. Ihana joulu tänä vuonna kuin lomalla olisi ollut kun oli niin monta vapaata. Niin pali on ollut menoa ja meininkiä, että onneksi sillä on nyt pitkät vapaat ja ehtii panostaa meihinkin välillä. Tänään oli pieniä ihmisiä leikittämässä meitä, on niin mahtavaa muuttua pieneksi pennuksi jälleen. Ei ne ihmispennutkaan ihan kamalia ole enää Hessunkaan mielestä kun rapsuttelevat ja huiskuttelevat.

Mamma ja Dimmu ottaa rennosti ja lenkkeilee. Tänään tosin mamman sydän pompahti kurkkuun kun Dimmun kanssa metsälenkin jälkeen tuli verisiä jälkiä lumeen. Ei löytynyt haavaa tassuista ja nyt ei enää mitään jälkiäkään. Kaippa se tassunsa loukkasi siellä hangessa jossain. Voi koirien riemua ja lumista maisemaa. Mammaa nyt huolettaa vain että oliko tää talvi tässä. Ei kai voi olla?

Kaikenlaista se suunnittelee alkaneelle vuodelle. Tässä vielä kuvatus Dimmusta joulun alla, lisää tulee kunhan kerriitään. 


Nyt vaan ollaan onnellisia että meillä on maailman taitavin ATK-tuki, joka on tekohengitellyt läppäri-parkaa jo monen monituista kertaa. Ei voi vanha ja väsynyt itselleen mitään. Taas mennään hetken aikaa, kunnes haluaa lepäämään. Iso kiitos Maikille hauskoista kuvista!

      - Pinkki -

Ei kommentteja: