perjantai 6. heinäkuuta 2012

kaupunkilaiskoiruuksia

Olivat sitten kyläilemässä Marikan ja Ollin luona Nurmijärvellä pari päivää. Oli mammalla ihmettelemistä, kun asuinalueella tupsahteli koiria joka suunnalta. Joskus onnistuu joskus ei, ohitukset corsokkeen kanssa meinaan. Onneksi kuumuus viilentää "tappajan" tunteita siinä määrin, että homma oli joltiseenkin hanskassa. Ei ole aivan varmaa kummalla :D Dimmulla oli siellä oikeen VIP-tilat ja oma sohva! Vähänkö ihmetytti kun koirapolku kulki ikkunan alta... siinä oli maalaiskoiralla aktiviteettia kerrakseen... ei onneksi ole tapana päykyttää jokaista äännähdystä. Siin olis kuulemma mennyt mammalla järki!

Mamma sai shoppailla ja palvoa aurinkoa, parasta oli kuitenkin upeissa maisemissa tehty lenkki oikealla moottoripyörällä. Niin sen vaan saa onnelliseksi pienillä asioilla. Mä en edes vilkasis sellaseen mölytoosaan, pah! Me elettiin täällä taas herroiksi, ei tietoa dieeteistä ja tarha 24h!

Mä aattelin sit aloittaa karvan vaihdon, kun koira lopetti. Pidetään mamma liikkeessä, kun heiluu ton imurin varressa. Ja tietenkin kaikki vaatteet karvoissa, kun hurisen ja huudan rapsutuksia.

Tässä kuvatus viime viikonlopulta, ei noita kuulemma saa muuten samaan kuvaan kun on niin paljon vauhtia!

Ei kommentteja: